Ontharen

Epileren

Logo ANK

Ontharen kan op vele verschillende manieren uitgevoerd worden. Epileren is het verwijderen van haar met inbegrip van de haarwortel. De bedoeling is dat een haar lang wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt. Het verwijderen van haar kan met een pincet, met was of hars of met een epileerapparaat dat met kleine pincetjes of tangetjes automatisch haartjes uittrekt.
In mijn salon ben ik gespecialiseerd in epileren: harsen, ontharen met draad, ontharen met suikerpasta en elektrisch ontharen. 

Harsen

Harsen is een tijdelijke manier van ontharen. De haartjes worden direct uit de wortel getrokken. Hiermee is de haar voor langere tijd verdwenen en komen nieuwe haartjes niet in stoppels terug.

 

Ontharen met draad

Je gezicht laten ontharen met touw wordt ook wel threading genoemd of Oosters ontharen. Dat komt omdat deze schoonheidsbehandeling origineel door Arabische en Indische vrouwen werd gebruikt. Met een gespannen touwtje of draad worden de haartjes op je gezicht snel verwijderd.  

 

Ontharen met suikerpasta

Suikerharsen wordt vaak vergeleken met gewoon harsen. Met suikerharsen wordt een soort suikerpasta gebruikt die alleen de haartjes verwijderd en zich niet hecht aan de huid. Hierdoor is het (als het goed is) minder pijnlijk dan gewoon harsen. De pasta kan op kamertemperatuur of lauwwarm gebruikt worden.

 

 

Elektrisch ontharen

Over deze manier van ontharen kun je op deze pagina terecht: Elektrisch ontharen

Vrijblijvend meer informatie
Of een afspraak maken?

Neem contact op

 

 

Privacy statement

 

Schoonheidssalon Ank is aangesloten bij ANBOS, de brancheorganisatie van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Donderdag:   09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Contact

Schoonheidssalon Ank
Nedereindseweg 459
3437 PL, Nieuwegein
Tel: 06 40 40 78 86