John van G.

John van G. Colour your life

Logo ANK

John van G

 

John van G volgt de mode op de voet en heeft daardoor een ruim assortiment met de nieuwste kleuren. Blushers, lipstick, oogpotloden, (minerale) oogschaduw, wenkbrauwpotloden… de collectie is zo uitgebreid dat er voor iedere smaak een passend product is.

 

 

Navulbare make-up boxjes

 

Het unieke navulbare magneetsysteem is de kracht van John van G. Hiermee kun je namelijk zelf jouw kleurenpalet samenstellen en klikt de oogschaduw-, blush- of wenkbrauwblokjes eigenhandig vast in de refillable beautyboxen, die zijn uitgerust met magneten. Deze beautyboxen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Wanneer de oogschaduwblokjes zijn opgebruikt zijn deze gemakkelijk te vervangen door nieuwe, losse blokjes. Daarnaast kan je ook per seizoen gemakkelijk van look verwisselen.

 

 

John van G make-up Collection creëert schoonheid en laat je stralen. Het merk bestaat al meer dan dertig jaar en onderscheidt zich door het concept van de navulbare Beauty Boxen.

John van G make-up Collection biedt keuze uit een veelzijdig kleurenscala lipsticks, nagellakken, mascara’s, foundations en poeders. Voor iedere huidconditie zijn er productvarianten, dus ook voor jou!

De producten van John van G make-up Collection zijn aantrekkelijk geprijsd en dierproefvrij.

Vrijblijvend meer informatie
Of een afspraak maken?

Neem contact op

 

 

Privacy statement

 

Schoonheidssalon Ank is aangesloten bij ANBOS, de brancheorganisatie van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Donderdag:   09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Contact

Schoonheidssalon Ank
Nedereindseweg 459
3437 PL, Nieuwegein
Tel: 06 40 40 78 86