IDUN minerals

IDUN minerals Stockholm

Logo ANK

Mineralen make-up en huidverzorging

IDUN Minerals is een uitgebreide collectie op basis van 100% puur gezuiverde minerale make-up, Geschikt voor alle huidtypes. Dat geldt ook voor de gevoelige, hyperallergische huid en voor lenzendragers. De vegan producten zijn in Zweden ontwikkeld door een team van vooraanstaande wetenschappers en huidexperts.

 

Make-up

IDUN Minerals make-up bestaat uit minerale poeders, vloeibare foundations, concealers, blushers, bronzers, lipglosses, lipsticks, oogschaduws, mascara’s, oog- en wenkbrauwpotloden, wenkbrauwgels, nagellakken en luxe make-up kwasten. Uniek is dat het assortiment van IDUN Minerals maar liefst 18 verschillende kleuren foundation telt, dus voor iedereen een passende kleur. Verkrijgbaar in drie prachtige displays: de bestseller display en twee grotere displays (60 en 90 cm breed).


Mineralen
Minerale make-up is populairder dan ooit tevoren, vanwege de natuurlijke samenstellingen die zelfs de meest gevoelige huidtypes volledig respecteren en niet irriteren. IDUN Minerals verstopt de poriën niet, maar laat de huid volledig ademen. De uitzonderlijk milde formules hebben een verzachtende werking op de huid en bevatten van nature een zonbescherming die vroegtijdige huidveroudering – als gevolg van UV-straling – helpt voorkomen. De producten zorgen ervoor dat de verschijning van fijne lijntjes wordt verminderd en werken effectief tegen (hyper) pigmentatie en andere zichtbare tekenen van huidveroudering.

 

 

 

Vrijblijvend meer informatie
Of een afspraak maken?

Neem contact op

 

 

Privacy statement

 

Schoonheidssalon Ank is aangesloten bij ANBOS, de brancheorganisatie van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Donderdag:   09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Contact

Schoonheidssalon Ank
Nedereindseweg 459
3437 PL, Nieuwegein
Tel: 06 40 40 78 86