Doctor Eckstein

Doctor Eckstein Biokosmetik

Logo ANK

70 jaar tradities en nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen

 

Geen enkele huid is gelijk en vereist dan ook een individuele verzorging. Wetenschappelijke en praktische onderzoeken hebben bewezen, welke combinaties van werkzame bestanddelen het welzijn van de huid garanderen. Met Dr. Eckstein producten is jouw huid perfect verzorgd.

 

Dr. Eckstein heeft de elegante geurcompositie van de bekende gezichtscrème Vitamin Supreme een extra accentje gegeven: de crème is nu verrijkt met een geurig vleugje sinaasappel. Van deze olie is bekend dat hij de stemming verbetert, nervositeit, stress en spanningen tegengaat en de lymfestroom aanzet.

De geur van essentiële oliën van Blütenfeuchtigkeit Supreme en Tagesfeuchtigkeit Supreme getint van Dr. Eckstein is veranderd en wordt gelijkgeschakeld met die van Vitamin Supreme. Ook de parfumoliën van AC Vitamin Complex en Vitamin Pakking ondergaan een verandering. De nieuwe geur van deze producten is fruitig met een vleugje sinaasappelbloesem. De vernieuwde Blütenfeuchtigkeit Supreme is nu verkrijgbaar.

 

 

Een geschenk van de natuur

 

Onze onderzoeken hebben opnieuw ontdekt, welke kostbare schatten de natuur jouw huid schenkt: waardevolle plantenextracten, geneeskrachtige kruiden en bloesemoliën, kiemextracten en vitaminen voor echte cosmetische huidverzorging. Dit waarborgt een optimale kwaliteit van onze preparaten. Natuurlijke, biologische grondstoffen en werkzame bestanddelen combineren wij met de grootste zorgvuldigheid tot cosmetische preparaten, waarvoor alleen de natuurlijke bestanddelen van fijnste kwaliteit worden gebruikt. Immers alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid.

Voor de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen werkt ons researchinstituut voor biotherapie voortdurend samen met universiteitsklinieken, om van oudsher bekende stoffen in combinatie met de resultaten van de jongste naspeuringen op cosmetisch gebied samen te brengen.

 

Of uw huid normaal, gevoelig, droog of vet is, grove poriën, heeft ofwel gecombineerd of onrein is, met doelgerichte preparaten zal de Dr. Eckstein cosmetica voor een verantwoorde en zorgvuldige verzorging van uw huidtype garant staan.  
Dr. Eckstein is dierproefvrij.

Dit product is opgebouwd uit waardevolle plantenextracten, geneeskrachtige kruiden, bloesemoliën, kiemextracten en vitaminen voor pure huidverzorging. Alleen het aller-beste is goed genoeg voor u.

Vrijblijvend meer informatie
Of een afspraak maken?

Neem contact op

 

 

Privacy statement

 

Schoonheidssalon Ank is aangesloten bij ANBOS, de brancheorganisatie van gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Donderdag:   09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Contact

Schoonheidssalon Ank
Nedereindseweg 459
3437 PL, Nieuwegein
Tel: 06 40 40 78 86