COVID

COVID schoonheidssalon

Logo ANK

Maart 2021

 

We zijn een jaar verder, maar helaas nog steeds in de ban van COVID. Gelukkig mag ik jullie weer ontvangen, maar ook deze keer nog heel graag rekening houdend met elkaars gezondheid en kwetsbaarheid.

We moeten alert en waakzaam blijven. Daarom weer een aantal aandachtspunten op een rij. Veiligheid en gezondheid staan voorop.

 

Er zijn een aantal zaken blijven voorlopig nog hetzelfde:

 

  • Om te beginnen mag ik je jas niet meer aanpakken, geen tijdschriften en schudden wij geen handen meer. Ik moet mij houden aan allerlei protocollen en dat wil ik ook!
  • Bij binnenkomst vraag ik om de handen te desinfecteren, des-infectiegel is aanwezig.
  • Zelf zal ik een mondmasker en handschoenen dragen.
  • We proberen zoveel als mogelijk 1,5 meter afstand te bewaren, tijdens de behandeling niet mogelijk natuurlijk, maar bij binnenkomst/verlaten praktijk en afrekenen/afspraak plannen wel.
  • Heb je klachten zoals verkoudheid of koorts, of gewoon niet goed voelen, annuleer dan de afspraak. Graag maak ik dan een nieuwe afspraak. Ook als ik zelf niet fit ben zal ik de afspraak annuleren.

 

Het blijft wennen deze 1.5 meter samenleving, maar ik vertrouw erop dat het gaat lukken.

Op de website van onze brancheorganisatie ANBOS kunt je meer lezen over het COVID-19 hygiëneprotocol. Natuurlijk kun je ook bij mij terecht als je vragen heeft.


ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol

Vrijblijvend meer informatie
Of een afspraak maken?

Neem contact op

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Donderdag:   09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Contact

Schoonheidssalon Ank
Nedereindseweg 459
3437 PL, Nieuwegein
Tel: 030 60 54 915